Mario Balotelli dhe ish-partnerja e tij, Clelia, janë përplasur në rrjete sociale me njëri-tjetrin.

 

E gjitha nisi për shkak të një postimi të futbollistit në rrjete sociale, përmes së cilës “thumbonte” ish-partneren.

 

“Ligji duhet të ndalojë gratë interesaxhie që të bëjnë fëmijë kundër vullnetit të burrave, vetëm për te marrë paratë. Kjo është djallëzore, e trishtueshme dhe e pamoralshme. Fëmija lind nga dashuria dhe jo nga interesi. Nëse jeni beqarë, doni të argëtoheni dhe s’mund të siguroni të ardhura, atëherë mos përdorni palë të treta si bankomat. Edhe nëse ligji ndonjëherë nuk është i drejtë, Zoti është…”, shkroi ai.

 

Nuk ka munguar përgjigjja e Clelia-s. Ajo publikoi një video me të birin, krah së cilës shkruante: “Do të bëj çdo gjë për ty. Të dua shumë. Gjithmonë do e mbroj djalin tim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *