Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla, zhvilloi sot një takim me kryetarët e Partisë Socialiste në 61 bashkitë e vendit.

 

Në takimin, që u zhvillua në selinë e PS-së, u diskutua lidhur me regjistrin digjital të Partisë Socialiste, procesin e analizës dhe zgjedhjet në nivel vendor të partisë, që do të zhvillohen gjatë vjeshtës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *