Partia Socialiste ka kërkura zgjatje të afatiti të Komisionit të Posaçëm të Reformës Zgjedhore deri në datë 28 nëntor 2019.

 

Në një letër drejtuar Kreut të Kuvendit, kreu i grupit të PS, Taulant Balla  ka kërkuar gjithashtu që krahas shtyrjes së afatit, pjesë e punës së Komisionit të jenë dhe çështjet e sistemit zgjedhor.

 

Para pak kohësh Kuvendi la si afat të fundit të veprimtarisë së Komisionit të Posaçëm të Reformës Zgjedhore datën 5 maj 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.