Baby G dhe Valeri diskutuan lidhur me situatat e krijuara. Këngëtarja theksoi se publiku është mësuar e vajza që bëjnë gjëra në fshehtësi.

Duke iu referuar lidhjeve dashurore, ajo tha se ka zgjedhur që çdo gjë t’a bëjë hapur.

Ndonëse theksoi se shumë herë është gjykuar, Baby G shtoi se nuk e ka problem këtë pjesë.

“Shumë vajza që duken të mira, i bëjnë gjërat fshehtas, unë që s’e kam problem, dal e keqja”, tha ajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *