Dihet tashmë që babai i ish-dukeshës herë pas here përpiqet të pajtohet me vajzën e tij duke bërë veprime të ndryshme. Shpesh herë jo të mira, si intervistat në media të ndryshme duke e akuzuar Meghan për nëj sjellje jo të mira.

 

Por, duket se ka ndryshuar taktikë pasi këtë herë i ka bërë një dhuratë asaj për ditën e lindjes.Një buqetë me trëndafila të kuq, mes të cilëve dy të verdhë që simbolizonin dy fëmijët e saj.

 

Përgjigjja e saj? Nuk i ka pranuar lulet dhe as nuk do të merret më me babin e saj./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *