Dy të mitur janë dëshmitarët e radhës që u paraqiten para trupës së Gjykatës së Posaçme për të dëshmuar në procesin gjyqësor të atentatit kundër Prokurorit Arjan Ndoji ku mbeti I vdekur shoferi I tij Andi Maloku.

 

Fëmijët do të duhej të dëshmonin në një process gjyqësor ku janë të akuzuar Redjan Rraja dhe Arjol Halilaj mirëpo kjo gjë nuk ka ndodhur pasi séance e shty.

 

Arsyeja e shtyrjes së seancës ishte mungesa e avokateve mbrojtës të Redjan Rrajës me pretendimin se klienti i tyre ka probleme shendetesore.

 

Pak ditë më parë Rraja u fut në sistemin “41 Biss”, ku mbahen personat më të rrezikshëm.

 

Për pasojë mbetet për seancën e radhës dëshmia e dy të miturve të cilët kanë parë autoret e dyshuar të atentatit që të largohen pas braktisjes së mjetit të tyre në fshatin Shkafane të Durrësit.

 

Atentati ndaj Prokurorit Arjan Ndoji u bë në 1 nëntor 2019 në afërsi të mbikalimit të Shkozetit.

 

Prokurori ishte në makinë me shoferin e tij Andi Maloku dhe mikun e vet Aleksander Laho “Rrumi”.

 

Shoferi Andi Maloku gjeti vdekjen ndërsa Prokurori bashkë me mikun e tij u plagosën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *