Policia ka arrestuar grabitësin e dytë të ngjarjes së Memaliajt ku u sulmua dhe në dyqanin e tij Mustafa Mustafai së bashku me të shoqen.

 

Shtetasi i arrestuar është Dali Nela dhe u kap nga policia në qytetin e Tepelenës.

 

Të martën policia arrestoi në Shkodër Ilirjan Korbin, I cili mendohet se është dhe personi kryesor I grabitjes.

 

Të dy personat e sipërpërmendur në bashkëpunim me njëri-tjetrin grabitën dhe sulmuan në Memaliaj shtetasin Mustafa Mustafai 70 vjeç dhe bashkëshorten e tij duke marrë me forcë dhe një shumë parash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *