Këngëtarja Ariana Grande  duket se këngët e fundit ka zghjedhur që tja kushtojë jetës së saj private.

 

Këngëtarja këngën e saj më të re ‘Thank you, next’, ja kushton ish të fejuarit të saj, Pete Davidson dhe ish të dashurit, të ndjerit Mac Miller. Pavarësisht se ata nuk janë më në jetën e saj, Ariana i falenderon për kohën që ka kaluar me ta dhe gjërat që ka mësuar prej tyre.

 

“Njëri më mësoi dashurinë/ Njëri më mësoi durimin/ Njëri më mësoi dhimbjen/ Tani jam e mahnitur/ Kam dashuruar dhe kam humbur”, – thotë këngëtarja në një pjesë të këngës.

 

Gjithashtu Ariana theksoi se eksperienca me të ka qenë shumë e mirë.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *