Minatorët e Bulqizës edhe këtë të enjte kanë vijuar me protestat ndaj qeverisë.

 

Në ditën e dytë të protestës, minatorët kanë kërkuar nga qeveria plotësimin e gjashtë kërkesave.

 

Kërkesa të cilat në plan të parë kanë të bëjnë me statusin, rritjen e sigurisë në punë si dhe rritjen e pagave.

 

Minatorët gjatë protestës së djeshme hodhën akzua në drejtim të politiës pasi çdo qeveri është tallur me ta, pasi nuk jua ka dhënë statusin.

 

Ata u kanë bërë thirrje të gjithe minatoreve qe te ngrihen ne proteste per statusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *