Bukuroshja Anxhelina Hadërgjonaj ka vendosur të bëjë një ndryshim në look-un e saj, një tatuazh të ri në pjesën e gjoksit, që na duhet të themi se është mjaft i guximshëm.

 

 

Ajo e ka treguar sot në Instagram tatuazhin me tre 7-ta të kthyera në anën e kundërt, përmes një fotoje mjaft provokuese. Tatuazhi, i cili është mjaft simbolik ka ngjallur kuriozitetin e të gjitha fansave.

 

 

Ndaj ne përmes një kërkimi online mësuam se ky numër treshifror ka një kuptim shumë spiritual, dhe ka të bëjë me çlirimin nga frikërat dhe gjetjen e fuqisë së brendshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *