Aktorja e mirënjohur për të gjithë ne falë serialit “3 Anat”, Angelique Boyer është partnerja e aktorit Sebastian Ruli. Sebastian ka një djalë me ish-bashkëshorten e tij Cecillia Galliano dhe për këtë arsye ka ruajtur marrëdhënie të mira me të.

 

Para pak ditësh në Spanjë u zhvillua një event ku ishin pjesëmarrës shumë figura të njohura në kinematografinë spanjolle. Ky event përballi sy më sy Angelique Boyer dhe Cecillia Gallianon. Të gjitha mediat dhe kamerat e patën dyshen shënjestren kryesore atë mbrëmje. Gjithashtu, portalet e kthyen përballjen e tyre në kryefjalën e ditës.

 

Sjellja e tyre ishte shumë e zakonshme duke mos lënë aspak vend për koment. Çdo problem tyrin e kanë kamufluar mjaft mirë, fundja duke qenë aktore nuk e kanë patur aspak të vështirë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *