Pas mbledhjes orë e orë me radhë të katërpërfaqësuesve të Këshillit Politik me ambasadoret Kim, Soreca dhe Norman foli edhe ambasadori I Britanisë së Madhe.

Duncan Norman tha mes të tjerash se në mbledhjen maratonë të kësaj të martë për reformen zgjedhore u bë një përparim I mirë ndonëse ka ende punë përpara sa ajo të mbyllet.

Kryediplomati anglez në Tiranë tha se reforma është e rëndësishme jo vetëm për anetaresimin në BE por edhe për ti dhënë mundësi shqiptarëve të votojnë të lirë.

DUNCAN NORMAN

AMBASADORI I BRITANISË SË MADHE

Këshilli politik u krijua për të përfunduar reformën zgjedhore dhe sot është bërë një përparim i mirë, por ka ende punë për të bërë. Është thelbësore që këtë ta përfundojnë nesër, jo vetëm që Shqipëria të vazhdojë rrugën e saj drejt BE por edhe votuesit shqiptar  të kenë zgjedhje të lira herës tjetër. Le të përfundojmë punën”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *