Duke filluar nga data 11 tetor, certifikatat e vaksinimit të qytetarëve shqiptarë do të njihen edhe në Britaninë e Madhe.

 

Alastair King-Smith, ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipërim, në një postim në profiling e tij në Twitter, e cilësoi një lajm të mirë për shqiptarët që duan të ikin në Mbretërinë e Bashkuar.

 

“Lajm i mirë për shqiptarët, britanikët dhe shtetasit e tjerë që nisen për në Mbretërinë e Bashkuar nga Shqipëria. Nga 11 tetori, certifikatat e vaksinave të lëshuara në Shqipëri do të njihen edhe në Britaninë e Madhe”, shkruan ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *