Almeda Abazi ditën e sotme ka vendosur të zhvillojë një intervistë virtuale me të gjithë ndjekësit e saj në ‘Instagram’.

 

Almeda ka zbuluar se ka bërë lindje natyrale dhe i ka këshilluar nënat shtatzënë të ndjekin të njëjtën metodë nëse e kanë mundësinë. Ajo ka treguar se nuk do të kenë asnjë lloj problemi nga dhimbjet e lindjes natyrale. Almeda gjithashtu ka zbuluar se djalin e ushqen me gji dhe falë kësaj ka arritur të humbasë 8 kilogramë pas lindjes.

 

Duke iu përgjigjur njërit nga fansat Almeda tregon më shumë detaje “Shtova 16 kilogramë gjatë shtatzënisë dhe humba 8 kilogramë pas lindjes, por vetëm duke i dhënë djalit qumësht gjiri. Nuk kam filluar akoma dietën dhe ‘fitness-in’”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *