Sportive, me çanta në duar, pa komplekse se sytë kureshtarë mund ta shihnin dhe komentonin, Albërije Hadërgjonaj tregon edhe njëherë se jashtë kamerave dhe shkëlqimit të televizionit të gjithë janë njerëz normal.

 

 

Me kapele dhe veshje sportive Albërija ecte shpenguar  në një nga lagjet e kryeqytetit, ndërkohë që fiziku i saj tregon se vitet për artisten janë thjeshtë shifra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *