VIP-at kanë gjetur mënyra argëtimi për të kaluar mbremjen në “Ferma VIP”.

Albano dhe Xhesika kanë praktikuar lëvizje boksi me njëri-tjetrin. Të shtrirë në dysheme, dy fermerët veç lëvizjeve që pasqyruan na dhuruan edhe momente gazmore.

“Shumë e lodhshme”, shprehet Xhesika për lëvizjet që i mësoi Albano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *