Policia  Greke bëri publike fotografitë dhe të dhënat e dy shtetasve shqiptarë.

 

Dy shqiptarët të moshave 40 dhe 32 vjeç janë arrestuar në datë 23 maj në Ilia të Greqisë dhe kundër tyre rëndon akuza e pornografisë me të mitur, prodhim dhe publikim materialesh pornografike me fëmijë nën moshen 15 vjeç. Ata akuzohen edhe per abuzim të fëmijëve për qëllime seksuale.

 

Sipas policise greke dy shtetasit shqiptar jane Qemal Bala dhe Hasan Prenci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *