Për të gjithë adhuruesit e smarphonëve më në fund Samsung zbuloi koston e “Samsung s10”.

 

Dhe të jemi të sinqertë, prisnin të ishin të shtrenjta por kësaj here Samsung vërtetë që e paska tejkaluar masën. Smarphonët e Samsung raportohet se do të kenë 6 dhe 8GB RAM.

 

Ndërsa modeli më i shtrenjtë Galaxy S10 Plus apo X mund të ketë deri në 12GB RAM.

 

Më poshtë gjeni modelet sipas çmimeve dhe RAM/Memorie:

 

S10 Lite 6/128GB – 779 euro

 

S10 6/128GB – 929 euro

 

S10 8/512GB – 1179 euro

 

S10 Plus 6/128 – 1049 euro

 

S10 Plus 8/512GB – 1299 euro

 

S10 Plus 12/1TB – 1599 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *