Presidenti Ilir Meta dha një përgjigje për “Quo Vadis” nëse do të dekretojë një datë të re zgjedhjesh për Shkodrën, Durrësin dhe Vorën, të cilat janë pa kryetarë bashkie.

 

Kryetari i shtetit tha se duhet një vendim i Gjykatës Kushtetuese për të vendosur.

 

“Kjo nuk është një pyetje që i takon Presidentit. Së dyti, nuk  besoj se është shqetësim, sepse të gjitha Bashkitë në vend drejtohen në një mënyrë të çuditshme, që nuk bën ndonjë dallim të madh për këto raste. Sigurisht,do të duhej një vendim i Gjykatës Kushtetuese për çështjen e 30 qershorit, për të bërë vlerësime të tilla.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *