Në Maqedoninë e Veriut vijojnë të shtohen rastet e reja me koronavirus, por edhe viktimat brenda 24 orësh.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, këtë të mërkurë janë regjistruar 8 të vdekur të tjerë dhe 136 të infektuar. Ndërsa të shëruar janë 43 persona.

Gjithsej, Maqedonia e Veriut numëropn 5.445 të infektuar, 259 viktima dhe 2.091 të rikuperuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *