Policia e Korçës vazhdon aksionet e saj kundër trafikimit të emigrantëve të paligjshëm.

 

Këtë të dielë u prangosën një 18-vjeçar dhe një 30-vjeçar sepse në makinat e tyre u gjetën shtatë klandestinë.

 

Në këmbim të kalimit drjt vendeve të BE, të rinjtë do të merrnin shpërblim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *