Shkon në 69 numri I mjekeve që kanë humbur jetën në Itali për shkak të COVID-19.

Urdhëri I mjekut njoftoi se këtë të enjte kanë vdekur dy doktore të tjerë.

Konkretisht Gianpaolo Sbardolini,mjek familje dhe Marcello Cifola, otorinolaringolog.

Ndërkohë bëhet e ditur se në total numri I personelit shëndetësor  që është prekur nga ky virus  ka shkuar në mbi 10 mijë. Rreth 20% e këtyre rasteve janë mjek.

Shumica e të infekturave janë në reanimacion  pasi bëhet fjalë për mosha mbi 50 vjec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *