A nuk do të ishte thjesht e mrekullueshme sikur seksi spontan në jetën reale do të ishte po aq i mirë sa në filma? Imagjinoni një jetë ku problemet e jetës së përditshme dhe stresi janë inekzistente dhe dy të dashuruar ta kenë mendjen vetëm për seks e pakuptuar në çdo moment të ditës përfundojnë në krevat ! Për të mos harruar që të dy janë të larë të parfumosur e femra me veshje intimesikur të kishte dalë nga butiku. Ehh këto skena mund t’ju kujtojnë fillimet e lidhjes pasi pas disa vitesh seksi është si i progamuar! Më poshtë do të lexoni 10 gjërat që bëjnë femrat para seksit, por zor se i pranojnë.
1. Depilohen disa orë para seksit
Kur të merr rutina e të përditshmes, të mbetet gjithnjë e më pak kohë për vetem (gjë që nuk duhet të ndodhë) dhe përfundon duke u depiluar kur të duhet të veshësh ndonjë fund. Mund të ndiheni rehat me veten, por shumë femra pranojnë që shumë pak përpara seksit depilohen vetëm për të mos u bërë njësh me partnerin nësë kanë disa javë pa u depiluar.
2. Depilimi i minutës së fundit në të thatë
Të gjitha e kanë bërë !! Kap briskun e parë që të del dhe në të thatë shkurto qimet që rriten prej javësh !
3. Një inspektim aty poshtë
Një kontroll i vogël para është rutina e të gjitha femrave ! Ndonëse e dini që asgjë e pazakontë nuk do të ndodhë, më tepër është si një veprim i pavullnetshëm
4. Urinimi
Përpara se të hidheni në krevat sigurohuni që fshikëza juaj është e zbrazët.
5. Ushqimi
Kur e di që në mbrëmje nuk do të kthesh anën dhe thjesht do flesh, kujdesesh se çfarë ha ! Shmangni çdo ushiqm që mund t’ju shkaktojë gazra, fryrje barku apo aromë të paknëdshme goje
6. Dushi apo parfumosja e momentin të fundit
Kur nuk ndihesh e freskët dhe nuk ke kohë për një dush të shpejtë, e dime që parfumoseni nga flokët tek këmbët dhe pse nuk e pranoni./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *