Këto ditë, duket sikur telefonat inteligjentë bëhen të vjetëruar pas vetëm disa muajsh.

 

Në kohën kur telefoni juaj është gati për një përmirësim, një version i ri do të dalë në dyqane pas disa muajsh të tjerë.

 

Pasi të keni blerë çdo telefon të ri të disponueshëm, si të siguroheni që telefoni juaj të qëndrojë i përditësuar për aq kohë sa të jetë e mundur?

 

Pavarësisht nëse besoni apo jo në “vjetërsimin e planifikuar”, ka shumë mundësi që zakonet tuaja të këqija të dëmtojnë ngadalë telefonin tuaj me kalimin e kohës.

 

Ja disa gjëra që duhen shmangur.

 

1. Blerja e kabllove të lira (dhe trajtimi i dobët i tyre).

 

2. Mospërdorimi i mbështjellësit.

 

3. Nëse e zbrazni baterinë tuaj deri në fund.

 

4. Shumë Selfie nënujore.

 

5. Mos praktikimi i sigurisë së mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *