Kryeministri Edi Rama iu bën thirrje të rinjve që të aplikojnë për 400 vendet e lira pranë Forcave të Armatosura të Shqipërisë.

 

“MIRËMËNGJES 😊
Ti ke forcën që nderon kombin, kjo është nisma e rekrutimit për 400 vendet e lira për të rinjtë që kanë dëshirë të zgjedhin një karrierë profesioniste pranë Forcave të Armatosura të Shqipërisë për të qenë përfaqësues me krenari të vendit tonë përkrah trupave të NATO-s në ruajtje të paqes dhe sigurisë në botë😍
Behu pjesë dhe suksese🙏 👉https://bit.ly/3HhPTQm”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *