Të mërkurën Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’u jape mandatin 3 deputeteve te rinj nga lista e Levizjes Socialiste per Integrim.

Pervec Ralf Gjonit dhe Nimet Musait, formularin dekriminalizimit e ka dorezuar  Enada Kociraj qe merr mandatin e LSI ne qarkun e Vlorës.

3 politikanet e LSI do te betohen diten e enjte ne parlament.

Pas ketij momenti, opozita do te numeroje 17 deputete, 11 te dale nga lista e LSI dhe 6 nga lista e partise demokratike .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *