Policia suedeze ka arrestuar 14 persona qe kishin planifikuar te sulmonin nje qendër te strehimit te refugjateve. Pas informacioneve se ne shënjestër te sulmeve ishte vene nje qendër ne jug te Stokholmit, u ushtruan kontrolle ne automjetet e tyre, ku u gjeten thika, sëpata dhe shufra hekuri. Disa prej te ndaluarve ishin shtetas polake qe jetonin dhe punonin ne Suedi. Gjate vitit te kaluar, ky vend priti rreth 163 mije azilkërkues, duke u renditur mes vendeve me numrin me te madh te pranimeve te refugjateve per fryme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *